Huurders mogen meedenken over beleid

24-07-2017

De medewerkers van Beter Wonen Vechtdal en leden van de Huurdersorganisatie komen dit jaar naar de huurders toe om samen in gesprek te gaan over het beleid. Onder het genot van een kopje koffie worden de 6 belangrijkste thema’s besproken en mogen de huurders zélf meedenken.

Levendig beleidsplan

Om de vier jaar maakt Beter Wonen Vechtdal een nieuw beleidsplan. Deze wordt normaal gesproken uitgereikt aan de huurders en stakeholders zodat zij het kunnen lezen. ‘’Het beleidsplan is de basis voor de toekomst van de woningcorporatie, zoiets bepaal je niet alleen. Daarom gaan we het dit keer anders doen. Het wordt een levendig document, dat blijft veranderen en ontwikkelen. Dit willen we samen doen met onze huurders. Zij mogen meedenken over ons beleid’’ Aldus Gerrit Teunis, directeur Beter Wonen Vechtdal.

Koekjes

Geen overhandiging van een definitief document, maar het document wordt opgesteld door de doelgroep te betrekken. ‘’Het draait om interactie, reacties oproepen en ontvangen. Dit gaan we doen door bij de huurders op de koffie te komen. Wij nemen de koekjes mee en gaan samen in gesprek. De huurder bepaalt het onderwerp. Zo komen we gezamenlijk tot een beleidsplan’’.

Huurders die willen meedenken kunnen zich tot 31 augustus aanmelden via gesprek@beterwonenvechtdal.nl of door te bellen met 0523 – 285 238.

Beter Wonen Halfuurtje afbeelding

Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.