Appartementencomplex De Barbier gereed

06-07-2017

Afgelopen dinsdag en vandaag zijn door woningcorporatie Beter Wonen Vechtdal de sleutels overhandigd aan de nieuwe bewoners van het woongebouw De Barbier aan de Barbierstraat in Hardenberg. Hiermee is het project, dat bestaat uit 37 appartementen, afgerond.

De realisatie van de appartementen was in handen van de Hardenbergse aannemer Ter Steege Bouw Vastgoed en heeft ruim een jaar geduurd. De bouw verliep volgens planning. Eind juni 2016 zijn de appartementen toegewezen. De nieuwe bewoners hebben de bouw geheel kunnen volgen, en stonden ook regelmatig rondom de bouwhekken het proces van dichtbij te bekijken. Het enthousiasme was daarom groot na een jaar van wachten.

Oosteinde

Vanwege de grote belangstelling voor deze appartementen heeft Beter Wonen Vechtdal een overeenkomst gesloten voor de realisatie van 35 appartementen aan het Oosteinde. De bouw start in november 2017 en zal naar verwachting eind 2018 gereed zijn. Na de zomer zal Beter Wonen Vechtdal meer informatie verstrekken zoals plattegronden, huurprijzen en toewijzing.

Barbier entree

Barbier oplevering

Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.