Nieuwbouwprojecten

Beter Wonen Vechtdal bloeit én groeit! In diverse plaatsen van de gemeente Hardenberg realiseren wij nieuwbouw. Dit varieert van appartementencomplexen voor senioren of jongeren, tot gezinswoningen.

Interesse in een nieuwbouwwoning?

Tijdens de bouwperiode van een nieuwbouwcomplex adverteren wij de nieuwe woningen via onze website. Dit geven we vooraf aan door middel van een advertentie in de Toren en op onze website.

Woningzoekenden kunnen reageren op deze woningen. We selecteren op basis van inschrijfduur en woonduur. Degene met de langste inschrijf- of woonduur, én een passend inkomen heeft, gaat voor.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over een nieuwbouwwoning? Op deze flyer staan de veelgestelde vragen én antwoorden.
Staat uw vraag er niet bij? Bel ons gerust!

Hieronder vindt u een overzicht van actuele nieuwbouwprojecten.

 

Impressie Geurne

Adres
De Geurne 2 t/m 16 te Gramsbergen
Type
8 eengezinswoningen
Architect
Nijhoff Architecten B.V.
Aannemer Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg B.V.
Bouwperiode Najaar 2017 t/m zomer 2018
Aanbod woningen Alle woningen zijn inmiddels toegewezen aan de nieuwe huurders

Beter Wonen Vechtdal is in oktober gestart met de bouw van acht eengezinswoningen in de nieuwste wijk van Gramsbergen, Garstlanden. Het project is opgedeeld in twee blokken van vier woningen aan De Geurne.

De woningen

Via de voordeur komt u in de hal met daaraan het toilet, de meterkast en de trap naar de eerste verdieping. De ruime woonkamer (23 m²) is aan de achterzijde van de woning gelegen. De open keuken, die geheel naar eigen smaak in te richten is, bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Achter de woning zit een bijkeuken, voorzien van een wasmachineaansluiting. Aansluitend is er een buitenberging van 6m². Op de eerste verdieping vindt u twee slaapkamers van 10,5 m² en 5,5 m², een berging van 6,5 m² en een badkamer met toilet. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een dakkapel. Via een vlizotrap komt u op de zolderverdieping met bergruimte en alle installaties. De achtertuin is ongeveer 12 meter diep en ligt op het oosten.

Gasloos wonen

In de woningen worden extra energiemaatregelen getroffen. Een combinatie van zonnepanelen, uitstekende isolatie en mechanische ventilatie zorgt voor een gezond leefklimaat. Daarnaast zijn alle woningen voorzien van vloerverwarming. Bijzonder aan dit project is dat de tussenwoningen voorzien worden van een warmtepomp en daarmee geheel gasloos zijn! Zo voldoen de woningen niet alleen aan de duurzaamheidsvraag van de toekomst, maar bespaart u ook op de energiekosten!

Huurprijzen

In dit project bieden wij de woningen aan volgens het ‘duaal aanbieden’ principe. Dit is afwijkend van wat u van ons gewend bent. De huurprijs voor de woning is afhankelijk van uw inkomen en het aantal personen in uw huishouden.

Heeft u recht op huurtoeslag, dan is de huurprijs:

  • € 592,55* voor 1- of 2-persoonshuishouden
  • € 635,05* voor 3- of meerpersoonshuishouden

Geen huurtoeslag en een inkomen tót € 36.165,-:

  • De huurprijs is € 635,05*

Inkomens tussen de € 36.165,- en € 43.000,-:

  • De huurprijs is € 710,68

*Exclusief Servicekosten á € 7,75

tekeningen voor en achterkant

Plattegrond hoekwoning huisnummers 2 en 16

Plattegrond tussenwoning huisnummers 4, 6, 12 en 14

Plattegrond hoekwoning huisnummers 8 en 10

Situatietekening De Geurne


Oosteinde impressie 1

Adres
Oosteinde 25 t/m 93
Type
35 appartementen
Architect
Dedem Architectuur
Aannemer Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg B.V.
Bouwperiode Begin 2018 t/m begin 2019

Beter Wonen Vechtdal is gestart met de bouw van 35 appartementen aan Oosteinde in Hardenberg. Het appartementencomplex met lift ligt midden in het centrum van Hardenberg.

Omschrijving appartementen

De praktisch ingedeelde appartementen hebben allemaal een woonkamer met open keuken, variërend van 15 tot 25 m². De appartementen zijn voorzien van 1 of 2 slaapkamers en hebben allemaal een eigen bergruimte op de begane grond. De keuken en de badkamer zijn naar eigen smaak in te richten. Een aantal appartementen beschikt over een eigen balkon. Daarnaast kunnen alle bewoners gebruik maken van de gemeenschappelijke buitenruimte.

Het appartementencomplex wordt voorzien van zonnepanelen. Hierdoor bespaart u op de energiekosten! Daarnaast zijn de woningen voorzien van vloerverwarming en mechanische ventilatie. Het appartementencomplex heeft geen eigen parkeerplaats. Er moet een parkeervergunning bij de gemeente worden aangevraagd om in de buurt van het complex te kunnen parkeren.

Planning bouwproject

De bouw is begin dit jaar gestart en neemt ongeveer een jaar in beslag. De oplevering vindt naar verwachting begin 2019 plaats.

Huurprijzen

In dit schema ziet u de huurprijs per appartement. Hieronder vindt u de plattegronden waarop de huisnummers staan.

Foto's:


Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.